پرسپولیس بدون شماره یک مقابل هوادار
چهارمین دور گفتوگوهای ایرانی ـ عربی در دوحه
چهارمین همایش گفتوگوهای ایرانی-عربی با عنوان «روابط مستحکم و منافع متقابل» از امروز در دوحه قطر آغاز میشود.
همایش گفتوگوهای ایرانی-عربی به ابتکار مشترک و مشارکت شورای راهبردی روابط خارجی و مرکز مطالعات الجزیره و با حضور جمعی از مقامات، کارشناسان و پژوهشگران برجسته حوزههای منطقهای و بینالمللی برگزار میشود و تا ۲۲ اردیبهشت ادامه دارد.
پیش از این سه دور دیگر از همایش گفتوگوهای ایرانی – عربی به ابتکار مشترک شورای راهبردی روابط خارجی و مرکز مطالعات الجزیره با عنوانهای «گفتوگو درباره بحرانهای منطقه»، «راهکارها و راهحلهای امنیتی، اقتصادی و بحرانها» و «گفتوگو برای همکاری و تعامل» در سه سال اخیر برگزار شده است.
قیمت جدید مصالح ساختمانی اعلام شد
عذاب قبر چقدر طول میکشد؟
لایه های پنهان سفر عراقچی به هندوستان
فوری؛ جزییات جدید از افزایش مجدد حقوق اعلام شد/ وزیر کار درباره تغییر حقوق کارگران و کارمندان چه گفت؟
آیت الله خامنهای: ایمنی کارگران باید تامین شود / مخاطب حرف آقای وزیر، خودشان و دولت هستند /ذهنها نباید از مسئله فلسطین منصرف بشود
با ۷ شغل پردرآمد در ۵ سال آینده آشنا شوید
ناتوانی جنسی دقیقاً چیست؟ چرا اتفاق می افتد؟ ربطش به افزایش سن چیست؟
زلزله البرز به پایگاه فضایی خسارت وارد کرد؟
از زلزله و قطع برق تا آتش سوزی/ در کرج چه خبر است؟
۶ راز صبحگاهی برای شروع روز با گوارش سالمتر
کاهش مخالفتهای داخلی در آمریکا دربرابر توافق با ایران
اندیشکده آمریکای در یادداشتی با اشاره به «مواضع نرمتر درحال افزایش» جمهوریخواهان مشهور ضدایرانی نوشت: «کاهش درخواستهای تمامیتخواهانه جمهوریخواهان برای رسیدن به توافق با ایران، با هدف کمک به ترامپ برای رسیدن به توافق با ایران بیان میشود.»
در روزهای اخیر، موضوع ایران، به یکی از مسائل مهم سیاست خارجی آمریکا و دولت دوم «دونالد ترامپ» رئیس جمهور این کشور تبدیل شده است. همواره سناتورهای بسیاری با اتخاذ رویکردهای ضدایرانی و جلب حمایت لابی اسرائیل در آمریکا توانستهاند به جایگاههای بالاتری در نظام سیاسی آمریکا برسند.
در همین راستا، با وجود اظهارات متناقض ترامپ درباره ایران، حتی ابراز علاقه او برای دستیابی به توافقی تازه با ایران، باعث ایجاد تفرقه در کاخ سفید، کنگره آمریکا و قانونگذاران آمریکایی شده است.
مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا؛ راه رفتن بر لبه تیغ
کارشناس ارشد مسائل بینالملل گفت: مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا، راه رفتن بر لبه تیغ است و با توجه به حساسیتهای زیادی که برخوردار است، فاصله زیادی با شکست ندارد؛ در حالی که موفقیت آن نیز دور از ذهن نیست.
به گزارش ایسنا، عصر روز پنجشنبه یازدهم اردیبهشت ماه، وزیر خارجه عمان در توییتی اعلام کرد که دور چهارم گفتوگوهای غیر مستقیم ایران با آمریکا که قرار بود روز شنبه سیزدهم اردیبهشت ماه در ایتالیا برگزار شود به دلایل لجستیکی به تعویق افتاده است .
در همان روز «اسماعیل بقائی» سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران نیز در جمع خبرنگاران با اشاره به اعلام این موضوع از سوی وزیر امور خارجه عمان، تصریح کرد که تعویق گفتوگوها بنا به پیشنهاد وزیر امور خارجه عمان بوده و در مورد تاریخ احتمالی بعدی، متعاقبا اطلاعرسانی خواهد شد.
پزشکیان: رقابت برای حل مشکلات و چالشهای کشور باشد
گزیده سخنان رهبر انقلاب در جریان دیدار با کارگزاران حج هیچ منفعتی برای امت اسلامی بالاتر از اتحاد نیست
در آستانه برگزاری کنگره عظیم حج ابراهیمی، مسئولان بعثه رهبری و سازمان حج و زیارت و جمعی از کارگزاران حج و زائران بیتالله الحرام کشورمان، صبح یکشنبه با رهبر انقلاب دیدار کردند.
به گزارش ایسنا، حضرت آیت الله خامنهای در آغاز دیدار کارگزاران حج، مجدداً به حادثه تلخ بندر شهیدرجایی بندرعباس اشاره کردند و به خانوادههای جانباختگان و آسیبدیدگان این حادثه تسلیت گفتند.
موازنه معکوس میان ایران،آمریکا و آذربایجان!
۱- وقتی رئیس جمهور پزشکیان به جمهوری آذربایجان می رود، ولی به آرامگاه باشکوه نظامی در گنجه «Gəncə» نمی رود، یعنی همچنان ما در زمین تقابل فرهنگی با آذربایجان گرفتاریم و تا این گره را باز نکنیم، از دل این سفرها و تفاهم های ظاهری، اتحاد سیاسی و شکوفایی اقتصادی فیمابین بیرون نمی آید!.
۲ـ درباره موضوع فرهنگ، ما دچار یک موازنه معکوس درباره آمریکا و آذربایجان و بسیاری از کشورهای شرقی شده ایم. یعنی از ۳۵ قبل که بحث «تهاجم فرهنگی غرب» مطرح شد، ما در جمهوری اسلامی بیشتر با «فرهنگ شرق» مقابله کرده ایم تا غرب!. چرا؟. چون ما سالهاست در دنیایی بی مرز، مشغول مرز کشیدن و اثبات ملیت «نظامی» و «مولانا» با جمهوری آذربایجان و ترکیه هستیم. شاید تاجیک ها هم اگر فارسی حرف نمی زدند، رودکی کولابی را هم باید به فهرست دعواهای فرهنگی خود اضافه می کردیم. از اقبال لاهوری هم هیچ نمی گوییم چون پاکستانی است، حتی اگر ۷۰ درصد اشعارش به فارسی باشد!. خواجه عبدالله انصاری هم برای ما «پیر هرات» نیست، چون مزارش در افغانستان است!. جالب است حتی با وجود آنکه مختوم قلی هم در خاک ما آرمیده، ترکمنستان از مواهب آن بی بهره مانده و امروز شاهد حضور دهها هزار گردشگر ترک و ترکمن در استان گلستان نیستیم!. از این دست موازنه های معکوس فرهنگی، بقدر چند کتاب، مثال داریم و مقصرش هم حتماً ما نیستیم!.
بازی پیچیده دیپلماسی و تهدید؛ صراحت دیپلماتیک یا تهدید نظامی؟
شتابِ عدالت، سرعتِ توسعه
ایران در بزنگاه استیلای هوش مصنوعی و قدرت اقتصادی، مجالی برای تعلل و فرصت سوزی ندارد و دست کم در رودخانهی نظام بین الملل، اقتصاد جهانی و توسعه، ماهی همیشه زنده و تازه نخواهد ماند!
نمی دانم خود اورخانِ یکم یا اورهان غازی، دومین حاکم خاندان عثمانی در ۳۶ سال سلطنت، تا چه اندازه عادل بوده است. اما این سخن که به او نسبت داده شده، همواره ارزش خود را حفظ میکند: «عدالتی که به تعویق بیفتد، عدالت نیست». بزرگان دیگری نیز گفتهاند که تاخیر در اجرای عدالت، به معنای انکار عدالت است. همچنین گفتهاند: بدترین نوع عدالت، همان عدالتی است که دیر تجلی پیدا کند.