ناتوانی جنسی دقیقاً چیست؟ چرا اتفاق می افتد؟ ربطش به افزایش سن چیست؟
زلزله البرز به پایگاه فضایی خسارت وارد کرد؟
از زلزله و قطع برق تا آتش سوزی/ در کرج چه خبر است؟
۶ راز صبحگاهی برای شروع روز با گوارش سالمتر
کاهش مخالفتهای داخلی در آمریکا دربرابر توافق با ایران
اندیشکده آمریکای در یادداشتی با اشاره به «مواضع نرمتر درحال افزایش» جمهوریخواهان مشهور ضدایرانی نوشت: «کاهش درخواستهای تمامیتخواهانه جمهوریخواهان برای رسیدن به توافق با ایران، با هدف کمک به ترامپ برای رسیدن به توافق با ایران بیان میشود.»
در روزهای اخیر، موضوع ایران، به یکی از مسائل مهم سیاست خارجی آمریکا و دولت دوم «دونالد ترامپ» رئیس جمهور این کشور تبدیل شده است. همواره سناتورهای بسیاری با اتخاذ رویکردهای ضدایرانی و جلب حمایت لابی اسرائیل در آمریکا توانستهاند به جایگاههای بالاتری در نظام سیاسی آمریکا برسند.
در همین راستا، با وجود اظهارات متناقض ترامپ درباره ایران، حتی ابراز علاقه او برای دستیابی به توافقی تازه با ایران، باعث ایجاد تفرقه در کاخ سفید، کنگره آمریکا و قانونگذاران آمریکایی شده است.
مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا؛ راه رفتن بر لبه تیغ
کارشناس ارشد مسائل بینالملل گفت: مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا، راه رفتن بر لبه تیغ است و با توجه به حساسیتهای زیادی که برخوردار است، فاصله زیادی با شکست ندارد؛ در حالی که موفقیت آن نیز دور از ذهن نیست.
به گزارش ایسنا، عصر روز پنجشنبه یازدهم اردیبهشت ماه، وزیر خارجه عمان در توییتی اعلام کرد که دور چهارم گفتوگوهای غیر مستقیم ایران با آمریکا که قرار بود روز شنبه سیزدهم اردیبهشت ماه در ایتالیا برگزار شود به دلایل لجستیکی به تعویق افتاده است .
در همان روز «اسماعیل بقائی» سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران نیز در جمع خبرنگاران با اشاره به اعلام این موضوع از سوی وزیر امور خارجه عمان، تصریح کرد که تعویق گفتوگوها بنا به پیشنهاد وزیر امور خارجه عمان بوده و در مورد تاریخ احتمالی بعدی، متعاقبا اطلاعرسانی خواهد شد.
پزشکیان: رقابت برای حل مشکلات و چالشهای کشور باشد
گزیده سخنان رهبر انقلاب در جریان دیدار با کارگزاران حج هیچ منفعتی برای امت اسلامی بالاتر از اتحاد نیست
در آستانه برگزاری کنگره عظیم حج ابراهیمی، مسئولان بعثه رهبری و سازمان حج و زیارت و جمعی از کارگزاران حج و زائران بیتالله الحرام کشورمان، صبح یکشنبه با رهبر انقلاب دیدار کردند.
به گزارش ایسنا، حضرت آیت الله خامنهای در آغاز دیدار کارگزاران حج، مجدداً به حادثه تلخ بندر شهیدرجایی بندرعباس اشاره کردند و به خانوادههای جانباختگان و آسیبدیدگان این حادثه تسلیت گفتند.
موازنه معکوس میان ایران،آمریکا و آذربایجان!
۱- وقتی رئیس جمهور پزشکیان به جمهوری آذربایجان می رود، ولی به آرامگاه باشکوه نظامی در گنجه «Gəncə» نمی رود، یعنی همچنان ما در زمین تقابل فرهنگی با آذربایجان گرفتاریم و تا این گره را باز نکنیم، از دل این سفرها و تفاهم های ظاهری، اتحاد سیاسی و شکوفایی اقتصادی فیمابین بیرون نمی آید!.
۲ـ درباره موضوع فرهنگ، ما دچار یک موازنه معکوس درباره آمریکا و آذربایجان و بسیاری از کشورهای شرقی شده ایم. یعنی از ۳۵ قبل که بحث «تهاجم فرهنگی غرب» مطرح شد، ما در جمهوری اسلامی بیشتر با «فرهنگ شرق» مقابله کرده ایم تا غرب!. چرا؟. چون ما سالهاست در دنیایی بی مرز، مشغول مرز کشیدن و اثبات ملیت «نظامی» و «مولانا» با جمهوری آذربایجان و ترکیه هستیم. شاید تاجیک ها هم اگر فارسی حرف نمی زدند، رودکی کولابی را هم باید به فهرست دعواهای فرهنگی خود اضافه می کردیم. از اقبال لاهوری هم هیچ نمی گوییم چون پاکستانی است، حتی اگر ۷۰ درصد اشعارش به فارسی باشد!. خواجه عبدالله انصاری هم برای ما «پیر هرات» نیست، چون مزارش در افغانستان است!. جالب است حتی با وجود آنکه مختوم قلی هم در خاک ما آرمیده، ترکمنستان از مواهب آن بی بهره مانده و امروز شاهد حضور دهها هزار گردشگر ترک و ترکمن در استان گلستان نیستیم!. از این دست موازنه های معکوس فرهنگی، بقدر چند کتاب، مثال داریم و مقصرش هم حتماً ما نیستیم!.
بازی پیچیده دیپلماسی و تهدید؛ صراحت دیپلماتیک یا تهدید نظامی؟
شتابِ عدالت، سرعتِ توسعه
ایران در بزنگاه استیلای هوش مصنوعی و قدرت اقتصادی، مجالی برای تعلل و فرصت سوزی ندارد و دست کم در رودخانهی نظام بین الملل، اقتصاد جهانی و توسعه، ماهی همیشه زنده و تازه نخواهد ماند!
نمی دانم خود اورخانِ یکم یا اورهان غازی، دومین حاکم خاندان عثمانی در ۳۶ سال سلطنت، تا چه اندازه عادل بوده است. اما این سخن که به او نسبت داده شده، همواره ارزش خود را حفظ میکند: «عدالتی که به تعویق بیفتد، عدالت نیست». بزرگان دیگری نیز گفتهاند که تاخیر در اجرای عدالت، به معنای انکار عدالت است. همچنین گفتهاند: بدترین نوع عدالت، همان عدالتی است که دیر تجلی پیدا کند.
رشیدی کوچی: کوران مذاکرات ایران و آمریکا، زمان مناسبی برای رفع فیلترینگ است
اقتصاد ایران درگیر بحران ناترازی؛ هفت خوان ناترازی پیش روی اقتصاد ایران
اقتصاددانان به شناسایی چند ناترازی اصلی در اقتصاد کشور پرداخته و در این زمینه هشدارهایی را ارائه کردهاند. کارشناسان اقتصادی بر این باورند که ناترازیها یکی از چالشهای اساسی و بزرگ اقتصاد ایران به شمار میروند و برخی از آنها را به غول خطرناک و جان سخت اقتصاد ایران تشبیه میکنند.
آرمان زارعی: در حالی که دولت سیزدهم مدعی بود که اسب زین شده به پزشکیان و یارانش تحویل داده اما پس از گذشت چند ماه از آغاز فعالیت دولت چهاردهم، مجدداً مباحث مربوط به اصلاحات اقتصادی و رفع ناترازیها در کانون توجه قرار گرفته است.بنابراین، برای هر نوع ناترازی، راهکارهای مختلفی ارائه میشود.
بقائی: توقف تجاوزات رژیم صهیونیستی علیه سوریه مستلزم اقدام فوری جامعه جهانی است
سخنگوی وزارت امور خارجه حملات نظامی رژیم صهیونیستی به مناطق مختلف سوریه و بمباران و تخریب تاسیسات غیرنظامی و توانمندیهای دفاعی این کشور در دمشق، لاذقیه، ادلب، حماه، قنیطره و درعا را به شدت محکوم کرد.
به گزارش ایسنا، «اسماعیل بقائی» با اشاره به تجاوز مکرر رژیم صهیونیستی و هدف قرار دادن داراییهای راهبردی و امکانات زیربنایی نظامی و غیرنظامی سوریه و تداوم اشغال بخشهایی از این کشور از سوی این رژیم، تاکید کرد امروز برای همگان روشن شده است که هدف اصلی رژیم اشغالگر، تخریب و نابودی توانمندیهای دفاعی، اقتصادی و زیربنایی سوریه به عنوان یک کشور مستقل است تا بتواند مطامع شرورانه خود را در این کشور و منطقه دنبال کرده و همزمان به نسلکشی در فلسطین اشغالی و تجاوز و اشغالگری در لبنان ادامه دهد
چرا مذاکرات هستهای به تعویق افتاد؟
برخی گمانه زنیها درباره علت تاخیر یا تعویق مذاکرات هستهای ایران و آمریکا به راه افتاده که تلاش میکنند آن را به محتوای مذاکرات پیوند بزنند و برخی جریانهای سیاسی و رسانهای حتی پا را فراتر گذاشته و صریحا یا تلویحا انگشت اتهام را به سوی ایران گرفته و خواستار کوتاه آمدن مقابل خواستههای آمریکا هستند.
به گزارش ایسنا، امیرحسین یزدان پناه در یادداشتی در سرمقاله روزنامه خراسان نوشت: درحالی که تصور خیلیها این بود که امروز دور چهارم مذاکرات غیرمستقیم هستهای در رم یا مسقط برگزار شود، اما بنابر اعلام دو طرف، این دور از مذاکرات به تعویق افتاده و در روزهای آینده برگزار خواهد شد. در این میان برخی گمانه زنیها درباره علت این تاخیر یا تعویق به راه افتاده که تلاش می کنند آن را به محتوای مذاکرات پیوند بزنند و برخی جریانهای سیاسی و رسانهای حتی پا را فراتر گذاشته و صریحا یا تلویحا انگشت اتهام را به سوی ایران گرفته و خواستار کوتاه آمدن مقابل خواستههای آمریکا هستند. هرچند مذاکرات هستهای در دور گذشته به مسائل فنی و اصطلاحا جزئیات رسیده و اگر روند آن با کندی مواجه شود، طبیعی است اما به نظر می رسد، آن چه باعث این تاخیر یا تعویق شده در جزئیات نیست، بلکه نتیجه به هم ریختگی تیم مذاکره کننده آمریکایی است. در ادامه برخی اتفاقاتی را که صرفا در ۵ روز گذشته رخ داده، فهرست کردهام که بررسی آن به خوبی نشان می دهد تیم مذاکره کننده آمریکا و اساسا نظام اجرایی سیاست خارجی آمریکا مدتی است دچار اغتشاش است؛
از تهران تا غزه؛ انتقاد بولتون از مدیریت خاورمیانهای ترامپ
بولتون، ترامپ را بینظم، تصمیمگیر مقطعی و بیاستراتژی توصیف کرده و میگوید تصمیمات او ریشه در هرجومرج ژنتیکی دارد. او از ناآگاهی مشاورانش، بیثباتی در تیم امنیت ملی، آسیب به روابط بینالملل و سوءاستفاده دیگر کشورها از این وضعیت هشدار داد. بولتون از اقدامات بدون تخصص و تصمیمات غیرمنسجم، بهویژه در قبال ایران، بهشدت انتقاد کرد.
به گزارش ایسنا، «جان بولتون» مشاور امنیت ملی آمریکا در اولین دوره ریاست جمهوری «دونالد ترامپ» در یادداشتی به انتقاد از عملکرد او در حوزه امنیت ملی در ۱۰۰ روز ابتدایی دور دوم فعالیتش در کاخ سفید پرداخت و تاکید کرد که حکومتداری آشفته و بینظم امنیت ملی دونالد ترامپ به اوج خود رسیده است.
وزیر آموزش و پرورش اعلام کرد تصویب آییننامه جدید رتبهبندی معلمان/ شروع از مهر ۱۴۰۴
وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه سند تحول بنیادین، یک سند تربیتی است و نقشی که برای معلم میبیند، مربی است و نقش وی را در حوزه تربیت پررنگ میکند گفت: ترمیم سند مصوب شده که یکی از برنامههای الگوی مدرسه تراز است، اکنون در ۱۰ درصد مدارس دولتی در حال اجرا است و سال آینده در ۵۰ درصد مدارس دولتی اجرا خواهد شد.
به گزارش ایسنا، علیرضا کاظمی به مناسبت هفته معلم با حضور در برنامه گفتوگوی ویژه خبری با بیان اینکه یکی از مهمترین دستاوردهای نظام جمهوری ایران این است که نرخ باسوادی از زیر ۴۰ درصد به ۹۹ درصد رسیده است گفت: هم اکنون نظام تعلیم و تربیت حتی برای یک دانشآموز هم یک معلم میفرستد و در حال حاضر بیش از ۵ هزار مدرسه با پنج دانشآموز و بیش از هزار مدرسه با یک دانشآموز در کشور فعالیت میکنند.