آخرین اخبار, خبر فوری

قیمت سکه به مرز کلیدی رسید/ کف قیمتی طلا شکسته شد

بازار طلا و سکه در اولین روز هفته دو رفتار متفاوت نشان دادند و هر کدام مسیر متفاوتی را طی کردند.
به گزارش خبرآنلاین، روند بازارها در روز شنبه نشان می‌دهد که در حالی که قیمت طلا در جهت کاهشی حرکت کرد، اما قیمت سکه صعودی بود. به نظر می‌رسد که بازار طلا واکنشی مثبت به کاهش قیمت دلار نشان داد. برخی معامله‌گران فنی عنوان می‌کنند به نظر می‌رسد روند بازار طلا متاثر از روند دلار و رشد محدود ارزش اونس جهانی طلا رخ داده است.
با این حال، آن‌طور که تغییرات قیمتی بازارها نشان می‌دهد، بازارهای طلا و سکه، کمترین نوسان قیمت را شاهد بودند.

طلا ارزان شد

گزارش‌ها از بازار طلا حاکی از آن است که قیمت هر گرم طلای ۱۸عیار در بازار با کاهش ۲ هزار تومانی، به ۴ میلیون و ۲۹۶ هزار تومان رسید. هر مثقال طلا هم افت ۱۴ هزار تومانی را تجربه کرد و ۱۸ میلیون و ۶۰۵ هزار تومان شد.
کاهش قیمت طلا در بازار ایران در حالی بود که قیمت اونس طلا در بازار جهانی با افزایش محدود ۰.۰۱ درصدی، ۲ هزار و ۵۶۱ دلار شد. معاملات بازار جهانی در آخرین روز هفته با این عدد بسته شد.

سکه ۳۰ هزار تومان گران شد

بازار سکه در روندی متفاوت حرکت کرد و قیمت‌ها صعودی شد. بر همین اساس، هر قطعه سکه امامی با افزایش ۳۰ هزار تومانی در بازار، نزدیک به مرز کلیدی ۵۰ میلیون تومان ایستاد و ۴۹ میلیون و ۹۴۵ هزار تومان شد. سکه بهار آزادی اما رشد بیشتری را تجربه کرد و با افزایش ۲۷۰ هزار تومانی، ۴۷ میلیون و ۵۴۵ هزار تومان قیمت پیدا کرد.
اما در بازار سکه، قیمت نیم‌سکه و ربع‌سکه ۱۰۰ هزار تومان کاهش یافت. هر قطعه نیم‌سکه ۲۵ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان و ربع‌سکه ۱۵ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان شد. سکه گرمی نیز به قیمت ۷ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان رسید.
بررسی‌ها نشان می‌دهد که حباب سکه امامی ۴۸ هزار تومان بزرگ‌تر شده و ۸ میلیون و ۷۳۵ هزار تومان ارزیابی شد.

دلار نزولی شد

قیمت دلار در اولین روز هفته با کاهش ۹۰ تومانی به ۶۸ هزار و ۲۴۰ تومان رسید. تحلیلگران معتقدند بازار ارز در حال تجربه یک دوره اصلاح زمانی است و این وضعیت به‌ویژه زمانی قابل مشاهده است که وقتی معامله‌گران در قیمت‌های بالا خرید می‌کنند، با افت قیمت متضرر می‌شوند.
همچنین به‌علت مبهم بودن روند بازار، هر دو گروه خریدار و فروشنده در معرض زیان قرار دارند. علاوه بر این، نقدینگی موجود در دست افراد حقیقی و خانگی بسیار کم است و تمایل برای فروش در این گروه دیده نمی‌شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *